Rekruttering til salg
og salgsledelse

Når vi finder jeres næste medarbejder til salget, foregår vores rekruttering med udgangspunkt i jeres behov. Vi er det rigtige rekrutteringsbureau uanset om I mangler en Sælger, Account Manager,  Key Account Manager, Salgschef eller Salgsdirektør.

..

Rekrutteringsbureau med speciale inden for Salg og Salgsledelse – Next Rekruttering

Hos Next rekruttering ved vi at salget, er benzinen der driver hele virksomhedens vækstmotor. Medarbejderne i salgsorganisationen er derfor af afgørende betydning for at salgsbudgettet overholdes. 

Gennem årene er det sælgere og account managers og andre salgsprofiler, der ligger højst over den medarbejdertype vi har rekrutteret flest gange.

Der er i dag rift om de dygtige sælgere og salgsledere. For 20 år siden skulle en sælger bare have gå-på-mod  og være nogenlunde robust for at klare jobbet. Den digitale udvikling i salget gør at sælgere og salgsledere ofte benytter CRM værktøjer som sales force eller web CRM i deres daglige arbejde.

Disse værktøjer er ganske enkelt med til at sikre struktur, overblik og effektivitet både for den enkelte sælger og for salgsdirektøren eller salgschefen. Når vi rekrutterer sælgere og account managers, er vi meget opmærksomme på at struktur og en analytisk tilgang til segmentering, mødebooking og rapportering som regel ikke ligger til salgsprofilens personlighed. Vi går derfor i dybden med at afstemme forventninger på netop disse områder, da vi oplever at det er her de største udfordringer kan opstå senere i ansættelsen. 

Sælgere er i sagens natur gode til at sælge sig selv, men det betyder ikke at de nødvendigvis passer ind i jeres team, branche eller virksomhed. Vi kigger som rekrutteringsbureau meget på kompetencer som personlighed, nysgerrighed og motivationen, da vi af erfaring ved, at det er altafgørende for at få en succesfuld ansættelse på den lange bane.

Mange virksomheder begår den fejl at de kigger efter en sælger eller salgschef der har performet godt i et tidligere job som altafgørende kriterie for ansættelsen. Men en succes i et tidligere job er ikke ensbetydende med succes i et nyt salgsjob. Der er rigtig mange bevægelige dele omkring en ansættelse af en sælger som i princippet ikke har noget med kandidaten at gøre, men som handler om mange andre ting som ledelse, struktur, produkt, marketing og ikke mindst team.

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Rekrutteringsbureau med unikt koncept til finans, økonomi og regnskab
    Lifts & Automatic Doors Company