Rekrutteringsbureau i Østjylland

Er du på udkig efter et rekrutteringsbureau til jeres næste rekruttering i Østjylland? Vi rekrutterer til alle organisationsniveauer i mange brancher og bidrager med fagspecifik viden og branchekendskab.  Hos os får du mere end en rekruttering, fordi vi med vores rektutteringskoncept fokuserer på, at skabe værdi i hele teamet og hos lederen gennem dialog og sparring.  Vi har derfor mange tilbagevendende kunder i Østjylland og står på spring til at bidrage til jeres næste rekruttering.

Next Rekruttering – jeres rekrutteringsbureau i Østjylland

Vi brænder for at det rette match mellem virksomheder i Østjylland og et relevant felt af motiverede kandidater, med en ny og anderledes tilgang til rekruttering.

Med vores rekrutteringskoncept Next Level fokusere vi på lang fastholdelse og ikke bare en god rekruttering på den korte bane. Vi kigger dybt ind i jeres kultur, værdier og ledelsesstil  inden vi påbegynder rekrutteringsforløbet.

Vi stiller mange spørgsmål – lytter og observerer. Vi har øvet os i mange år og kan hurtigt indkredse, om vores billede af virksomheden stemmer overens med fortællingen. Hvis der er afvigelser – tør vi godt at udfordre jer.

Kun med et åbent, ærligt og tillidsfuldt rekrutteringsforløb med virksomheden, kan vi sikre en optimal forventningsafstemning med kandidaterne.  Dårlig forventningsafstemning er skyld i at op til 25% af nyansatte har opsagt deres stilling inden for 12 måneder.

Vi har godt samarbejde omkring rekruttering med en række kunder i Østjylland. Vi er et netværk af erfarne rekrutteringskonsulenter fra mange forskellige sektorer og brancher i Østjylland . Vi byder derfor ind med branchespecifik viden fra mange forskellige sektorer.

Rekruttering og rekrutteringsbureau i Østjylland
Rekrutteringsbureauer i Østjylland

Vælg Next Rekruttering til din næste ansættelse

Vi er passionerede for at gøre en forskel for teams og organisationer og har meget erfaring med i bagagen.

Vore koncept Next Level Talent Match Succes er banebrydende og en nytænkning af hele processen og passer ind i videnvirksomheder i 2020.

Vi er et netværk af erfarne konsulenter og repræsenterer derfor mange rekrutteringsbureauer i Østjylland.

Vi har unikke kompetencer vi bringer i spil i en rekrutteringsproces på Fyn

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Lifts & Automatic Doors Company