Priser på værdifuld rekruttering

Når du har modtaget en pris fra Next Rekruttering – holder den. Vi har enkle og gennemskuelige priser og vi rammer plet med vores rekrutteringer.

Se vores priser på rekruttering længere nede på siden

Bare rolig – du får værdi for pengene, når du vælger os som rekrutteringsbureau

Vi inspirerer, udfordrer, skaber tillid og tager ansvar og er ekseptionelt dygtige til vores håndværk

Velafprøvet koncept med garanti

Vi har udarbejdet et succesfuldt koncept baseret på data fra hundredevis af rekrutteringer. Derfor kan vi med sikkerhed sige at vi har en af branchens bedste koncepter og dermed høj rate af succesfulde rekrutteringer.

Erfarne rekrutteringseksperter med branchekendskab

Da vi fungerer som et netværk af tilknyttede eksperter, derfor finder vi i videst mulige omfang enå en erfaren ekspert på dit fagområde, som fast kontaktperson på din rekruttering.

Employer branding - tænkt ind i processen

Hos Next Rekruttering tænker vi employer branding i hele processen – helt fra valg af annonceringskanal, grafisk udformning af annoncen samt i indholdet af profilteksten. Vi arbejder med en nøje tilrettelagt tilgang til strategisk employer branding.

Mere end et rekrutteringsbureau - Vi kommer til at udfordre og tilføre værdi til din virksomhed

Vores konsulenter kommer med et CV spækket med ledelse, forretnings- og organisationsudvikling på strategisk, taktisk og opererationelt niveau. De stiller hele deres viden og alle deres kompetencer til rådighed for din virksomhed i forbindelse med en rekrutteringsopgave.

Vi har adgang de største kandidatnetværk i Danmark

Gennem vores store netværk af rekrutteringskonsulenter har vi både adgang til generelle profildatabaser såvel som fagspecifikke databaser med mange tusinde profiler. Dette sikrer at vi kan præsentere et kvalificeret felt af kandidater for vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud i dag

5 gode grunde til at benytte et rekrutteringsbureau

1.

Lederen eller direktøren vil typisk lede efter en personlighed, der ligner ham selv. Vi hjælper med at holde fokus på kvalifikationer og substans. Vi lader os ikke blænde af det ydre og ser dybere ind i kadidatens personlighed og motivation.

2.

Virksomheder har ofte urealistiske forventninger til den kommende medarbejder. Vi giver indspark i rekrutteringsprocessen og fokuserer på ansvarsområder, målsætninger, funktioner og succeskriterier for den nye medarbejder.

3.

Der går ofte lange perioder mellem rekrutteringer af nøglemedarbejdere og specialister især for mindre virksomheder. Vi rekrutterer kontinuerligt og har via vores samarbejde med fagspecialister fingeren på pulsen ift tendenser i en given branche eller sektor. 

4.

Virksomheden har ofte ikke adgang eller kendskab til kandidatmarkedet. Vi har dagligt kontakt til kandidater og kender markedet i forskellige brancher indgående. Ligeledes har vi kontakt til uddannelsesinstitutioner i forhold til nyuddannede kandidater.

5.

Vi kigger som rekrutteringsbureau på det samlede team, afdeling eller virksomhed. Som udefrakommende erfarne eksperter fanger vi hurtigt kultur, værdier og blinde vinkler. Dette er en klar fordel i forventningsafstemningen med den nye kandidat.

Priser på rekruttering og konsulentydelser

Rekruttering koster alt afhængig af branche og profil  fra 14 – 20% af brutto årsløn. Derfor er det vigtigt at vi får afdækket det konkrete behov, før vi giver en endelig pris.

Mindstepris for et rekrutteringsforløb er 43.995 kr

Coaching: team, organisation og strategi 1795 kr per time + evt. kørepenge

Outplacement forløb med 5 sessioner a 1,5 time 12.500 kr

Management consulting og executive search –  prisen aftales.

Alle priser er excl. moms.

Priser på rekruttering af medarbejder

Opfordrer du til åbenhed i rekrutteringssamtalen – men overvurderer negativ information ?

I en rekrutteringsamtale skal der i videst mulige omfang skabes et rum af fortrolighed og ærlighed for, at sikre den bedste rekruttering. Men mange ledere vil under samtalen bruge forholdvist meget mere tid på kandidatens bagsider frem for fortrin og virksomhedens fortrin frem for bagsider.

For kandidaten kan dette opleves som intimiderende, da de lige såvel som ledere har stærke og svage sider –  opgaver som motiverer og demotiverer. Det er i alles interesse at alt kommer på bordet, uden at de røde lygter blinker så meget, at de fjerner fokus fra kandidatens fortrin, opstillede profil og det samlede rekrutteringsforløb.

Ved at benytte et troværdigt rekrutteringsbureau med undgår du disse faldgrupper fordi der fokuseres mere på nutid og fremtid og dermed også mere på potentiale og motivation. En erfaren rekrutteringskonsulent forstår også at matche virksomhedens fremtidige rejse sammen med den enkelte kandidats motivation og ønsker til fremtidig karriereudvikling.

Rekruttering er et håndværk i mange dimensioner hvor personlighed, kompetencekrav og motivation skal gå op i en højere enhed for både virksomhed og kandidat.

Lifts & Automatic Doors Company