Rekrutteringsbureau i Odense

Leder I efter et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering af ny medarbejder i Odense? Vi har mange års erfaring med rekruttering både på strategisk, taktisk og operationelt niveau. Vi måler vores succes på at skabe det rette match mellem kandidat og organisation i rekrutteringen. Fastholdelse på lang sigt er et succeskriterie for os. Derfor har vi mange tilbagevendende kunder i Odense.

Next Rekruttering – jeres rekrutteringsbureau i Odense

Next Rekruttering er et rekrutteringsbureau, som arbejder med et nyt koncept der er relevant for nutidens virksomheder og kandidater. Vi lægger meget vægt på kandidatens motivation for jobbet og spørger ind til drømme og forventninger til jobindhold og faglige udfordringer. Vi taler i det hele taget meget om fremtiden og i mindre grad om fortiden og mere om forventninger end erfaring.

Vi bruger som rekrutteringsbureau meget tid på at forstå virksomheden, kulturen og den ansættende chef og formidle billedet videre til kandidaterne. Det er en altafgørende faktor, som ofte er afgørende for om en rekruttering er succesfuld på kort og lang sigt. Vi lytter og observerer og stiller rigtig mange spørgsmål undervejs.

Vi har stor indsigt i mennesketyper og ved hvilke omstændigheder og kulturer, der danner de bedste rammer for performance hos den enkelte mennesketype. Vi ved af erfaring at forventningsafstemningen mellem leder og kandidat er ekstremt vigtigt i forhold til fastholdelse på den lange bane. Derfor lægger vi stor vægt på netop denne del af rekrutteringsprocessen.

Vi har et godt kendskab til erhvervslivet i en lang række sektorer i Odense. På kandidatfronten er vi også opdateret, således at vi ofte kan afslutte et rekrutteringsforløb på 8 uger.

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Lifts & Automatic Doors Company