Vi står for rekruttering af jeres nye Salgschef

Vi er et professionelt rekrutteringsbureau med speciale i kommercielle profiler til salget både i Danmark og internationalt.

Next Rekruttering er det rigtige rekrutteringsbureau, når jeres virksomhed skal finde den næste driftsikre salgschef, der formår at udvikle forretningen uanset branche og sektor. 

..

Rekrutteringsbureau med speciale i rekruttering af salgschefer og salgsledere

Salgschefer møder kontinuerligt nye krav og skal hele tiden tilpasse sig til et foranderligt marked, hvor teknologi forandrer tilgangen til salget og kommunikationen med kunderne. Ligeledes skaber globalisering og nye digitale afsætningsplatforme som Amazon en intensiveret konkurrence.

CRM systemer giver mulighed for overblik og struktur, men stiller også højere krav til salgschefen, som både skal holde overblik over logistikken samtidig med, at de skal lede med en inddragende og nærværende ledelsesstil. I rollen som Salgschef står man også på mål for  indfrielse af salgsmål, budgetter og forecasts, hvilket kræver en robust personlighed skabt med den rette støbning og de rigtige personlige kompetencer. Som rekrutteringsbureau leder vi jer gennem de mange faldbruber i behovsafdækningen. Den endelige personprofil udfærdiges på baggrund af en grundig analyse af virksomheden og den konkrete jobbeskrivelse.

Kontakt os helt uforpligtende, hvis I er på jagt efter en ny salgschef. Vi giver gerne et par gode råd med på vejen, selvom I vælger at stå for rekrutteringen selv.

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Rekrutteringsbureau med unikt koncept til finans, økonomi og regnskab
    Lifts & Automatic Doors Company