Skal vi finde jeres nye Salgsdirektør eller CSO?

Vi er et professionelt og solidt rekrutteringsbureau med speciale i strategiske og kommercielle ledelsesprofiler til salget både i Danmark og internationalt.

Next Rekruttering er det rigtige rekrutteringsbureau, når jeres virksomhed skal finde den næste driftsikre CSO eller salgsdirektør, der formår at skabe fremdrift i organisationen og innovation i salget.

..

Rekrutteringsbureau med speciale i rekruttering af salgsdirektører

Når I som virksomhed skal finde en ny salgsdirektør eller CSO, kigger I formodentlig efter en profil på en øverste kommercielle hylde i jeres branche eller segment. Det er en meget vigtig ansættelse som kræver en grundig forberedelse i behovsafdækningen, for at kunne skabe den rigtige personprofil. En mislykket ansættelse på denne position, kan hurtigt kan koste rigtig mange penge og ressourcer for virksomheden og teamet.

Netop til denne rolle som salgsdirektør kigger vi som rekrutteringsbureau efter ambitiøse kandidater der sætter en ære i at nå de opsatte budgetter og mål. De skal være modige og besidde vinder-mentalitet. Samtidig skal de have et øje på nøglespillerne i salgsafdelingen og sørge for, at de på omdrejningshøjde gennem en nærværende og indlevende ledelsesstil. Salgsdirektører med en høj grad af empati vil automatisk have styr på organisationens temperatur og vide hvilke indsatser, der er behov for.

Kontakt os helt uforpligtende, hvis I er på jagt efter en ny salgsdirektør. Vi giver gerne et par gode råd med på vejen, selvom I vælger at stå for rekrutteringen selv.

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Rekrutteringsbureau med unikt koncept til finans, økonomi og regnskab
    Lifts & Automatic Doors Company