Vi står for rekruttering af jeres nye sælger

Har I produktet eller servicen, men mangler en professionel sælger? Lad Next Rekruttering stå for rekruttering af jeres næste sælger. Vi har som rekrutteringsbureau med speciale i salgsprofiler været igennem processen mange gange og ved hvordan vi skal matche en dygtig sælger med jeres produkt og virksomhed uanset hvilken sektor eller branche I er tilknyttet.  

..

Rekrutteringsbureau med speciale i rekruttering af sælger

Mange virksomheder oplever et stort behov for kvalificerede sælgere, som formår at arbejde med salg på en effektiv og innovativ måde. De dage hvor sælgere bare skulle have snakketøjet i orden og så ellers bare på landevejen, er uigenkaldelige forbi. Salg bliver mere og mere digitalt og der stilles store krav til rapportering i CRM-systemer, således at der kommer en gennemskuelig struktur og en kontinuerlig opfølgning på forecast og potentiale hos den enkelte kunde. Fremtidens salg bliver i langt højere grand end tidligere båret af data. Dette stiller stadigt højere krav til de profiler, som gerne vil arbejde med salg. IT-kundskaber og forståelse for den digitale kunderejse bliver vigtige kompetencer for fremtidens sælgere. Ligeledes kommer der langt mere fokus på at markedsføringsmedarbejderne og sælgerne arbejder langt tættere sammen omkring at få produktet ud til kunderne.

Uanset om I mangler en intern sælger eller en kørende sælger, så kontakt os helt uforpligtende. I vores afdækning af behovet kan vi spille vores kompetencer på banen og forhåbentlig hjælpe med at finde jeres næste sælger.

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Rekrutteringsbureau med speciale i sælger
    Lifts & Automatic Doors Company