Rekrutteringsbureau på Sjælland

Er du på udkig efter et rekrutteringsbureau til jeres næste rekruttering på Sjælland? Vi er et team af erfarne konsulenter, der udfordrer både leder og teamet  før, under og efter rekrutteringen. Vi ved at en en solid rekruttering, sker gennem en grundig forventningsafstemning. Vi ønsker også at sættet et aftryk omkring værdier, formål og motivation, fordi det skaber fastholdelse af den nye medarbejder på den lange bane.

Vi laver rekruttering for virksomheder over hele Sjælland og har gode referencer og tilbagevendende kunder – fordi vi tilfører virksomheden og organisationen værdi i rekrutteringsprocessen. 

Next Rekruttering – jeres rekrutteringsbureau på Sjælland

Vi er et rekrutteringsbureau, der brænder for mennesker og organisationer. Vi er passioneret omkring det at skabe det rette match mellem kandidat og virksomhed. Et match som ikke bare er en succes her og nu, men som også fungerer i fremtiden.

Med vores one of a kind rekrutteringskoncept mapper vi virksomheden på forskellige parametre med indikatorer som ledelse, vision, kultur, økonomi, ejerskab over beslutningsprocesser og udviklingmuligheder. Dette matcher vi op imod kandidatens motivation, værdisæt, forventninger og personlighed. Samtidig tager vi også indgående samtaler med den direkte chef til kandidaten.

Når vi gennemfører en rekruttering, gør vi en dyd ud af at skabe et tillidsfuldt og åbent miljø omkring samtalerne, så alle stakeholders i processen bliver set og hørt.

Dette koncept sikrer en solid forventningsafstemning på den korte bane i onboardingperioden, således at der ikke kommer overraskelser for kandidaten eller virksomheden. Men det grundige forarbejde sikrer også en langt højere fastholdelsesgrad på den lange bane.

Mange virksomheder bruger store summer på fejlrekrutteringer mest af alt på grund af dårlig forventningsafstemning i rekrutteringsforløbet. Ikke alene er det dyrt i tabte produktionsomkostninger og betaling til et rekrutteringsbureau. Men det tærer også på både leder og organisationen at skulle gennem oplæring flere gange.

Vi har et stort kendskab til erhvervslivet på Sjælland og har indgange i mange brancher. Desuden er vi helt opdaterede på kandidatfronten, således at vi hurtigt og smidigt kan gennemføre en rekruttering i jeres virksomhed.

Rekruttteringsbureau Sjælland
Next Rekruttering jeres rekrutteringsbureau på Sjælland

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Lifts & Automatic Doors Company