Rekrutteringsbureau på Fyn

Vi er et landsdækkende rekrutteringsbureau bestående af et netværk af fag- og rekrutteringsspecialister, der løser mange opgaver på Fyn. Vi rekrutterer både specialister og generalister gennem et effektivt og velafprøvet ansættelseskoncept. Vores kunder på Fyn vælger os, fordi vi ikke kun fokuserer på den enkelte rekruttering, men tilfører værdi til hele teamet og ledelsen gennem vores rådgivning.

Next Rekruttering  – jeres rekrutteringsbureau på Fyn

Vi er et værdidrevet rekrutteringsbureau med stor psssion for udvikling af mennesker og organisationer.

Når vi skriver at vi tilbyder værdifuld rektruttering – mener vi det bogstaveligt. Vi ønsker at efterlade et solidt værdimæssigt aftryk, når rekrutteringsprocessen er gennemført.

Rekruttering og rekrutteringsbureau på Fyn

Vi lægger stor vægt på at skabe et tillidsfuldt rum for ærlighed og åbenhed. Et rum, hvor der er plads til både styrker og svagheder hos virksomheden såvel som hos kandidaten.

Kun gennem denne process opnås der et solidt match mellem virksomhed og kandidat, som sikrer en god rekruttering og fastholdelse på den lange bane.

Vi har et godt kendskab til det private såvel som det offentlige erhvervsliv på Fyn. Vi har ligeledes fingeren på pulsen på det fynske kandiatmarkedet. Derfor vil vi hurtigt kunne give et kvalificeret  og uforpligtende tilbud på jeres næste rekruttering. 

Vi går lidt mere utraditionelt til værks og stiller mange spørgsmål til jeres organisation, jeres værdier og kultur. Ligeledes går vi i dybden med den kommende leder for den kandidat I søger. Vi lytter opmærksomt og observerer. 

Kun gennem denne process får vi skabt et retvisende billede af arbejdspladsen og lederen. Dette billede bruger vi til at skabe det gode match, da vi kan finindstille forventningerne, allerede inden kandidaten møder virksomheden.

25% af nyansatte medarbejdere har forladt deres nye arbejdsplads inden for 12 måneder. Dette skyldes i høj grad, at deres forventninger til leder og jobindhold ikke er blevet ordentligt afstemt på forhånd. Det er ikke bare en dyr affære for virksomheden i form af manglende produktivitet, men er også ressourcekrævende for kollegaer og ledere.

Rekrutteringsbureauer på Fyn

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Lifts & Automatic Doors Company