Rekruttering i Aalborg

Med baggrund i vores kunders behov tilbyder vi værdifuld rektruttering i Aalborg og Nordjylland. Med Next Rekruttering får I branche- og fagspecialister fra et landsdækkende netværk af rekrutteringseksperter. Alle konsulenter arbejder ud fra Next Rekrutterings unikke koncept, der sikrer et smidigt og hurtigt rekrutteringsforløb, som både udfordrer og tilfører værdi til jeres virksomhed.

Next Rekruttering – jeres rekrutteringsbureau i Aalborg

Vi er først og fremmest et rekrutteringsbureau, der er drevet af passion for udvikling af mennesker og organisationer. Hos os har vi ikke bare en rekrutteringssag. Alle forløb er en helt unik mulighed for at matche et menneske med en organisation.

Et menneske med kompetencer, motivation og forventninger skal smeltes sammen med en kultur, værdier og ikke mindst en kommende leder. 

Med dette udgangspunkt følger et stort ansvar for kandidaten såvel som for virksomheden og organisationen. Dette ansvar tager vi meget seriøst hos Next Rekruttering, hvilket vores høje hitrate er et bevis på.

Når næsten 25% af alle nyansatte har opsagt deres stilling inden for 12 måneder, er det et klart bevis på, at noget skal ændres i de konventionelle rekrutteringsprocesser.

Det er ikke alene omkostningsfuldt for virksomhederne, der mister produktivitet fra en ubesat stilling. Det koster tid og tærer på teamet at skulle gå gennem oplæring flere gange. For kandidaten er det abosolut ikke en ønskværdig situation, da opstart af nyt job er krævende og stressende. 

Vi har stort fokus på langsigtet fastholdelse i vores rekrutteringsforløb. Vi kigger langt mere end andre rekrutteringsbureauer på motivation og kemi samt det at bringe hele kandidatens værktøjskasse i spil i en stilling.

Det betyder at vores kandidater i nogle tilfælde ikke passer perfekt på jobbeskrivelsen. Til gengæld er der et rigtig godt match mellem værdier, kultur og forventninger, der er de vigtigste parametre for fastholdelse. Desuden er der mulighed for at få nye kompetencer bragt i spil i virksomheden.

Vi har et godt kendskab til markedssituationen på kandidatmarkedet i Aalborg og vil hurtigt kunne give jer et overblik og tidshorisont for en rekruttering.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Lifts & Automatic Doors Company