Rekrutteringsbureau i Aarhus

Vælger I Next Rekruttering som rekrutteringsbureau i Aarhus, får I et unikt koncept der er synkroniseret med nutidens kandidatmarked. Vi kommunikerer i øjenhøjde ud fra virksomhedens behov og har en række kunder i videnstunge virksomheder i Aarhus. Vi rekrutterer på alle niveauer. Vi udfordrer “plejer” og sparrer med både leder og teamet i rekrutteringsprocessen og sætter et tydeligt aftryk.

Next Rekruttering – jeres rekrutteringsbureau i Aarhus

Vores passion er at skabe det rette match mellem mennesker og organisationer.

Vi lytter, observerer og stiller de rigtige spørgsmål, der udfordrer jer som ledelse på vision, strategi og fremtid. Vi ved at forarbejdet er ekstremt vigtigt for at skabe det rette match mellem ledelsens vision og planer og den kommende kandidats motivation og performance. Kun gennem grundig forberedelse skabes succesfulde rekrutteringer og høje fastholdelsesrater. 

Rekruttering og rekrutteringsbureau i Århus

Det er vores ansvar som rekrutteringsbureau, at sikre en solid rekruttering på den lange bane. Dette gøres gennem et tillidfuldt forløb der er præget af åbenhed og ærlighed fra virksomhedens såvel som fra kandidatens side.  

Vi har et indgående kendskab til erhvervslivet i en række brancher i Aarhus. Vi er desuden opdaterede på kandidatfronten, så vi hurtigt kan give indspark til jeres forventninger og tidsramme for processen.  

Vi går i dybden med personlighed, kemi og forventninger til meningsfuldt jobindhold og fokuserer mindre på kompetencer og erfaring fra fortiden.

25% af nyansatte forlader deres job inden et år. Afgangen skyldes som regel ikke manglende kompetencer eller erfaring, men skyldes i høj grad uindfriede forventninger.

Dette er en bekostelig affære for arbejdspladsen på flere niveauer. Det trækker altid på de resterende medarbejdere, når nye kollegaer skal oplæres og integreres i organisationen. Samtidig opnår man ikke den forventede produktivitet, når en stilling står ledig. Hertil skal evt. lægges omkostninger til rekruttering og afsættelse af tid til processen. 

Rekrutteringsbureauer Århus

  Få et uforpligtende tilbud i dag

  Vi anbefaler som rekrutteringsbureau uddannelsen Grundlæggende Lederuddannelse på Aarhus Business College

  Vi får som rekrutteringsbureau ofte spørgsmål fra kandidater om, hvordan de skal komme videre til et mere udfordrende job. Såfremt ambitionerne går i retning af ledelse, vil vi klart anbefale den grundlæggende lederuddannelse på Aarhus Business College. Kurset er tilrettelagt med henblik på at give dig helt nutidige værktøjer som leder og gøre dig endnu dygtigere til ledelsesdisciplinen.

  Der vil ud over det faglige udbytte også være mulighed for vidensdeling og sparring med andre ledere. Kurset faciliterer refleksion over egen ledelsesstil samt mulighed for at udvikle dig i den retning du ønsker.

  Kurset afholdes i Århus og består af 15 kursusdage fordelt over 6 måneder, er opbygget af moduler som bl.a indeholder: Anerkendende ledelse, rekutteringsværktøjer, årsregnskab som ledelsesværktøj, talentudvikling og forhandlingsteknik.

  Kurset indeholder rekruttering i århus

  Information om rekruttering i Århus

  Vi bestræber os på at være foran i vores kommunikation og kommunikerer hellere engang for meget end engang for lidt. For mange kandidater er en rekrutteringsproces en ressourcekrævende affære og vi ønsker at bidrage til forløbet med så meget transparens som muligt. Er du kommet videre i rekrutteringsprocessen og har mødt virksomheden for første gang, er der ofte mange spørgsmål som kan presse sig på. Hvordan ligger jeg i feltet af tilbageværende kandidater? Hvad synes repræsentanterne fra virksomheden om mig eller min performance til samtalen? Af hensyn til både virksomhed og kandidater er det informationer som vi holder lidt for os selv.

  I sidste ende er det virksomheden der træffer beslutningen, om hvilken kandidat de ønsker at ansætte. Derfor vil det være upassende for os som rekrutteringsbureau, at give en given kandidat forhåbninger omkring et forløb, før hele rekrutteringsprocessen er kørt færdig. Desuden bliver vi som rekrutteringskonsulenter i nogle tilfælde overrasket over det valg af kandidat, som virksomheden træffer.

  Vi som rekrutteringsbureau med talentudvikling
  Lifts & Automatic Doors Company