Rekruttering i Aarhus

Vælger I Next Rekruttering som rekrutteringsbureau i Aarhus, får I et unikt koncept der er synkroniseret med nutidens kandidatmarked. Vi kommunikerer i øjenhøjde ud fra virksomhedens behov. Vi arbejder blandt andet i områderne digital markedsføring, salgsledelse, økonomi og IT & Tech og har en lange række kunder i videnstunge virksomheder i Aarhus. Vi rekrutterer på alle niveauer. Vi udfordrer “plejer” og sparrer med både leder og teamet i rekrutteringsprocessen og sætter et tydeligt aftryk.

Next Rekruttering – jeres rekrutteringsbureau i Aarhus

Vores passion er at skabe det rette match mellem mennesker og organisationer.

Vi lytter, observerer og stiller de rigtige spørgsmål, der udfordrer jer som ledelse på vision, strategi og fremtid. Vi ved at forarbejdet er ekstremt vigtigt for at skabe det rette match mellem ledelsens vision og planer og den kommende kandidats motivation og performance. Kun gennem grundig forberedelse skabes succesfulde rekrutteringer og høje fastholdelsesrater. 

Vi går i dybden med personlighed, kemi og forventninger til meningsfuldt jobindhold og fokuserer mindre på kompetencer og erfaring fra fortiden.

25% af nyansatte forlader deres job inden et år. Afgangen skyldes som regel ikke manglende kompetencer eller erfaring, men skyldes i høj grad uindfriede forventninger.

Dette er en bekostelig affære for arbejdspladsen på flere niveauer. Det trækker altid på de resterende medarbejdere, når nye kollegaer skal oplæres og integreres i organisationen. Samtidig opnår man ikke den forventede produktivitet, når en stilling står ledig. Hertil skal evt. lægges omkostninger til rekruttering og afsættelse af tid til processen. 

Det er vores ansvar som rekrutteringsbureau, at sikre en solid rekruttering på den lange bane. Dette gøres gennem et tillidfuldt forløb der er præget af åbenhed og ærlighed fra virksomhedens såvel som fra kandidatens side.  

Vi har et indgående kendskab til erhvervslivet i en række brancher i Aarhus. Vi er desuden opdaterede på kandidatfronten, så vi hurtigt kan give indspark til jeres forventninger og tidsramme for processen.  

Rekruttering og rekrutteringsbureau i Århus
Rekrutteringsbureauer Århus

Få et uforpligtende tilbud i dag

Lifts & Automatic Doors Company