Rekrutteringsbureau i Jylland

Er du på udkig efter en ny medarbejder i Jylland? Hos Next Rekruttering har er vi eksperter i at finde den rigtige medarbejder med de nødvendige de personlige og professionelle kompetencer, som samtidigt passer ind i jeres kultur og organisation. Vores målsætning er at tilføre værdi til hele teamet både før, under og efter rekrutteringen. Vi finder medarbejdere til mange niveauer i organisationen og har erfaring fra en lang række brancher. Kontakt os helt uforpligtende, hvis vi skal stå for jeres næste rekruttering i Jylland.

Next Rekruttering – Jeres rekrutteringsbureau i Jylland

Når vi tilrettelægger et rekrutteringsforløb, sker det i tæt samarbejde med med jer som kunde. Vi bruger meget tid på at få et indgående kendskab til virksomheden og den ansættende leder – da det netop er i relationen til lederen at nøglen til en succesfuld ansættelse ligger. Ud fra et velafprøvet rekrutteringskoncept tjekker vi også temperaturen jeres organisation, værdier og kultur alene med de formål at sikre, at den rette forventningsafstemning med kandidaten kan finde sted.

Vi ved af erfaring, at forventningsafstemningen er en af de vigtigste nøgler til at få en succesfuld rekruttering på kort såvel som lang sigt. En god rekruttering viser i princippet først sit værd efter 2 års ansættelse. Vi har mange tilbagevendende kunder i Jylland, som sætter pris på et vores langsigtede fokus i rekrutteringsprocessen. 

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Lifts & Automatic Doors Company