Next Rekruttering - vi tænder på at gøre en forskel for mennesker og organisationer

Vi har indrettet vores koncept, kommunikation og tests, så det er relevant for virksomheder og kandidater i 2024 med afgørende fokus på, hvordan vi tilfører værdi til teamet gennem rekrutteringsprocessen. Vi er passionerede omkring udvikling af potentiale gennem mennesker og teams – samt at skabe det rigtige match mellem virksomhed og kandidat.

Ingen rekrutteringsbureauer kan det hele

Netop derfor arbejder Next Rekruttering med få fastansatte og en række tilknyttede konsulenter, der sikrer høj kvalitet, fagspecifik kompetence og ekspertviden om forskellige brancher. 

Alle rekrutteringskonsulenter følger vores unikke rekrutterings-koncept Next Level, der sikrer et ensartet og effektivt ansættelseforløb med en af branchens højste succesrater på fastholdelse efter 12 måneder. 

Ekstern rektruttering er en investering, der skal give mening. Kontakt os helt uforpligtende og få vores input inden du beslutter dig.

  Få et uforpligtende tilbud i dag

  Værdidrevet udvikling og rekruttering

  Menneskelig udvikling er omdrejningspunktet for alt hvad vi foretager os hos NEXT. Vi ser ikke teams og organisationer i kasser, men mere i flydende konstellationer med et kæmpe potentiale for udvikling vækst og fornyet indsigt.

  Når vi går ind i en strategiudviklingsproces, rektrutteringsforløb eller team-coaching, bruger vi meget tid på at forstå menneskene bag facaden, uanset om det er en virksomhedsejer, en afdelingschef eller en kandidat til en samtale. Konstallationen mellem mennesker fanget af en fælles vision er nøglen til et succesfuldt rekrutteringmatch og udviklingen af et team.

  Hos Next Rekruttering kigger vi mindre på erfaring og kvalifikationer og mere på kemi og motivation end andre rekrutteringsbureauer. Kemien er grunden til at 23% af nyansatte forlader deres job inden for 12 måneder.

  Sådan arbejder vi 

  Vi stiller de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt – og lytter indgående til svarene og alt det er der ikke bliver sagt. Samtidig observerer vi omgangstonen, kulturen og alt det usagte – og sætter det hele i kontekst. Vi vurderer naturligvis kandidaterne i forløbet, men vi vurderer også arbejdspladsen og lederen i rekrutteringsforløbet.

  Vores højeste prioritet er altid at levere ud fra jeres behov og vi tager udgangspunktet i jeres arbejdsplads og organisation.

  Vi arbejder i en række brancher og har endnu ikke haft 2 ens rekrutteringer. Derfor går vi ind i alle rekrutteringsforløb med et agilt mindset, så vi hurtigt kan ændre kurs. Vi kender målet – men er åbne for, at rejsen derhen kan byde på udfordringer og positive overraskelser.

  Alt hvad vi foretager os i vores rekrutteringsforløb, har sit udspring i at forstå mennesker.

  Lifts & Automatic Doors Company