Vi står for rekruttering af jeres nye Business Development Manager eller forretningsudvikler

Vi er et effektivt rekrutteringsbureau specialiceret i kommercielle profiler på salgs- og forretningsudviklingområdet. Vi er et et landsdækkende rekrutteringsbureau

Next Rekruttering er det rigtige rekrutteringsbureau, når jeres organisation skal ansætte den næste forretningsudvikler eller Business Development Manager, der formår at udvikle forretningen og salget.

..

Rekruttering af forretningsudviklingschef eller Business Development Manager

En forretningsudviklingschef er en person, der overvåger væksten i en virksomhed ved at udvikle og udføre strategier for at øge salg og markedsandel. De arbejder med kunder og interne teams for at identificere nye kundeemner og muligheder, og laver derefter planer for at udnytte dem. For at få succes skal en forretningsudviklingschef have stærke analytiske evner, kunne tænke strategisk og have en god forståelse for markedslandskabet.

Som forretningsudviklingschef får du ansvaret for at udvikle og eksekvere strategier for at øge salg og markedsandel. Dette vil involvere at arbejde med kunder og interne teams for at identificere nye kundeemner og muligheder og derefter skabe planer for at udnytte dem. For at få succes skal du have stærke analytiske evner, kunne tænke strategisk og have en god forståelse for markedslandskabet.

Nogle af dine nøgleansvar vil omfatte:

– Undersøgelse og identificering af nye forretningsmuligheder

– Udvikling af relationer med potentielle kunder

– Forhandling af kontrakter

– Oprettelse og afholdelse af præsentationer

– overvåge virksomhedens vækst ved at udvikle og eksekvere strategier for at øge salg og markedsandel. Ansvarsområder for Business Development Manager omfatter: at undersøge forretningsmuligheder og levedygtige indtægtskilder, udvikle relationer med potentielle kunder og partnere, forhandle og lukke forretningsaftaler og opretholde omfattende viden om aktuelle markedsforhold. Du vil også spille en vigtig rolle i at øge brandets bevidsthed på markedet og positionere det som førende i branchen.

Kvalifikationer som Business Development Manager

For at få succes i denne rolle skal du have tidligere erfaring i en forretningsudviklingsrolle, fremragende kommunikations- og forhandlingsevner og en stærk evne til at indgå aftaler. I sidste ende vil du booste vores salgspipeline ved at generere kvalificerede kundeemner, der resulterer i lukkede aftaler.

Ansvar

– Undersøg forretningsmuligheder og levedygtige indkomstkilder

– Udvikle relationer med potentielle kunder og samarbejdspartnere

– Forhandle og afslutte forretningsaftaler

– Vedligeholde omfattende viden

Oprindelsen til forretningsudviklingsledelse kan spores tilbage til det tidlige 20. århundrede, hvor salg og marketing begyndte at dukke op som adskilte erhverv. På dette tidspunkt begyndte virksomheder at indse vigtigheden af ​​at skabe en koordineret strategi mellem salg og marketing for at øge omsætningen og vækste virksomheden.

I 1950’erne begyndte forretningsudviklingen at antage en mere formaliseret form med fremkomsten af ​​moderne ledelsesteori. Det var her, virksomheder begyndte at udpege dedikerede forretningsudviklere, der var ansvarlige for at drive salget og vækste virksomheden.

Siden da er forretningsudvikling blevet en stadig vigtigere rolle i virksomheder af alle størrelser. I dagens konkurrenceprægede markedsplads er det vigtigt for virksomheder at have et stærkt forretningsudviklingsteam for at være på forkant med konkurrenterne.

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Rekrutteringsbureau med unikt koncept til finans, økonomi og regnskab
    Lifts & Automatic Doors Company