Rekruttering til økonomi, regnskab
og finans

Når vi finder jeres næste medarbejder til økonomi eller regnskab, foregår vores rekruttering altid med udgangspunkt i jeres behov. Kontakt os uanset om I mangler en bogholder, regnskabsassistent, controller, økonomichef eller CFO

 

..

Rekrutteringsbureau med fokus på profiler inden for økonomi, regnskab og finans – Next Rekruttering

Hos Next rekruttering ved vi at medarbejdere til økonomi-, regnskabs- og finansafdelinger er af stor vigtighed for vores kunder, da disse stillinger ofte indeholder nøglefunktioner, som er forretningskritiske for virksomheden.

Vi løser mange opgaver relateret til denne sektor, da rekruttering til økonomi og regnskab er en af vores kernekompetencer. Nogle opgaver løses akut med en vikarlignende ordning, mens andre løses med en midlertidig ansættelse. Er ansættelserne af mere permanent karakter, er den mest langtidsholdbare løsning naturligvis en fastansættelse.

Som rekrutteringsbureau har vi en række forskellige muligheder, som vi kan skræddersy alt efter behov og budget. Der er dog aldrig nogen garanti for at akutte opgaver kan løses med kort varsel, men vi strækker os gerne langt for at møde jeres behov.

Hos Next Rekruttering får du:

 • Gratis behovsafdækning og foranalyse
 • Unikt rekrutteringskoncept
 • Ansættelser som vikar, tidsbegrænset eller fastansættelse
 • Rekrutteringskonsulenter med speciale i økonomi, regnskab og finans

En rekruttering inden for sektoren økonomi og regnskab kræver specialister som ved hvilke kvalifikationer og kvaliteter en kommende medarbejder til et regnskabsteam behøver.

Vi går altid i dybden med hvor metodisk og systematisk kandidaten arbejder. Detaljeoverblik er vigtigt, men det må ikke skygge for at kunne eksekvere effektivt i en travl dagligdag hvor kollegaer kan være afhængig af at arbejdet færdiggøres. Struktur er ligeledes en egenskab vi tillægger stor værdi, når vi som rekrutteringsbureau finder profiler til økonomi- og regnskabsafdelinger i hele landet. 

Som rekrutteringsbureau tilbyder vi altid:

 • En kreativ stillingsannonce med fokus på employer branding
 • Personlighedstest tilpasset sektor og branche
 • En plan til onbording af den nye medarbejder
 • Opfølgning efter den nye medarbejder er startet

  Få et uforpligtende tilbud i dag

  Rekrutteringsbureau med unikt koncept til finans, økonomi og regnskab
  Lifts & Automatic Doors Company