Rekruttering til marketing

Vi er et rekrutteringsbureau der er eksperter i rekruttering af marketing specialister. Vi rekrutterer på alle niveauer. Uanset om I skal ansætte en Marketingdirektør, Marketingchef eller en Marketing Manager, har vi den viden der skal bruges til at skabe det rigtige match med kandidaten og jeres virksomhed.

Rekrutteringsbureau med fokus på marketing specialister – Next Rekruttering

Vi har fuld forståelse for vigtigheden af, at have den rigtige person på teamet i marketingafdelingen uanset om det er en leder eller en specialist.

I takt med den kontinuerlige vækst på de digitale markeder og den øgede tekniske kompleksitet på næsten alle markedsførings-kanaler, er dygtige markedsføringsprofiler i høj kurs hos rigtig mange virksomheder. 

Som rekrutteringsbureau påtager vi os ansvaret for at sikre en solid rekruttering på den lange bane. Dette gøres gennem et forløb der er præget af tillid og åbenhed fra virksomhedens såvel som fra kandidatens side.  

Vi har et indgående kendskab til marketing og den bagvedliggende branche. Vi er desuden opdaterede på kandidatfronten, så vi hurtigt kan give et kvalificeret indspark til jeres forventninger og en samlet tidsramme for processen.  

Der er stor efterspørgsel på disse marketing profiler:

 

 • Digital Product Manager
  Disse profiler arbejder i krydsfeltet mellem tech, digital marketing, produktudvikling og forbrugermarkedet. 

 

 • Paid Search Marketing Managers
  Eksperter i Facebook Business Manager, Google Analytics, LinkedIn

 

 • SEO Eksperter
  SEO er er videnskab for sig og talenter der kompetencer indenfor Onsite-SEO – herunder teknisk SEO er virkelig efterspurgte. Off-Site SEO kompetencer som link building og outreach er ligeledes kvalifikationer der virkelig er rift om. 

 

 • CRO Specialister
  Digitale købmænd der med forbedring af digitale købsrejser, user flows og UX kan optimere konverteringsraten gennem fx. AI og autobots

 

 • E-commerce Manager
  Specialister der formår at udnytte platforme som Shopify, WooCommerce eller Amazon som nye afsætningkanaler produkter og virksomheder

 

 • Social Media Managers
  Skrivemestre som benytter Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube og LinkedIn til at understøtte kommunikationen med kunder, brugere og medlemmer og skabe buzz om virksomhedens budskaber gennem virale kampagner

 

 • Influencer Marketing Managers
  Denne forholdsvis nye disciplin inden for marketing er i hastig vækst og kræver eksperter med fingeren på på pulsen i forhold til trends og mennesker og sociale medier.

  Få et uforpligtende tilbud i dag

  Lifts & Automatic Doors Company