Professionelt rekrutteringsbureau med speciale i lederrekuttering

Vi er specialister i rekruttering af chef- og lederprofiler. Hos Next Rekruttering forstår vi vigtigheden af at finde den rigtige direktør, manager eller leder uanset om det drejer sig om et større selskab, en virksomhed i SMV-segmentet eller en offentlig organisation.

Kontakt os helt uforpligtende til en indledende snak.

Rekrutteringsbureau med speciale i ledelsesrekruttering

Du spørger sikkert om et rekrutteringsbureau har kompetencerne til at finde den rigtige leder til netop jeres organisation? Meget afhænger af hvilke kompetencer jeres virksomhed har på HR og rekrutteringsområdet.

Men er der ingen tvivl om, at søger I assistance hos et rekrutteringsbureau øges sandsynligheden væsentligt for, at jeres virksomhed kommer i mål med en succesfuld ansættelse af en leder og får tilført både indsigt og viden til organisationen i forløbet

En leder er uanset organisatorisk niveau en nøglemedarbejder i en organisation eller virksomhed. Ledelsesansvaret vokser selvsagt desto længere op i organisationshierarkiet, man befinder sig. Derfor bliver valget af rekrutteringsbureau også mere kritisk, når der skal nyansættes højere op i ledelsespyramiden.

Ledelseskompetencer

En leder på højt niveau kan træffe økonomiske beslutninger, der er forretningskritiske, hvilket i sig selv  medfører et stort ansvar. Men en nyansat leder på højt niveau i organisationen kan også vise sig, at mangle basale lederkompetencer selvom fagligheden på papiret er i orden. Det kan være overordentligt kritisk for en virksomhed eller organisation, hvis den pludselig oplever medarbejderflugt grundet en dårlig leder, der ikke formår at skabe trivsel og fremdrift for de medarbejdere eller det team, vedkommende er ansvarlig for.

Som rekrutteringsbureau mener vi derfor, at en leder ikke kan tilskrives en bestemt personlighed eller baggrund. Nogle ledere formår at være fantastiske ledere i en bestemt funktion i en virksomhed eller organisation. Men falder fuldstændig igennem, når de kommer til et nyt team i en funktion som ellers på papiret, er nogenlunde sammenlignelig med den forrige. Hvorfor sker det? Vi har ikke et entydigt svar. Men mange års erfaring i et rekrutteringsbureau har lært os, at ledelse er meget komplekst og i rigtig mange tilfælde situationsbestemt.

Der er dog nogle helt grundlæggende menneskelige komponenter, vi typisk ser hos mennesker, der lykkes med ledelsesopgaven. At et rekrutteringsbureau kan genkende potentialet og sætte disse komponenter i en virksomhedsmæssig kontekst, er væsentligt for at ansættelsen af en succesfuld leder.

    Få et uforpligtende tilbud i dag

    Lifts & Automatic Doors Company